O nama

PPK Valpovo d.o.o. je tvrtka s tradicijom dugom više od pola stoljeća. Dugogodišnja prisutnost na tržištu, tehnološko znanje i predanost rezultirali su pozicioniranju tvrtke među najveće i najbolje u Hrvatskoj u segmentu poljoprivredno-prehrambene djelatnosti.
Naše nagrade

Potpuno smo predani ispunjavanju ciljeva koje pred nas postavljaju naši poslovni partneri, zaposlenici, dobavljači i kupci. Dobitnik smo nagrade Zlatna bilanca, kao najuspješnija tvrtka u sektoru poljoprivrede za 2020. godinu.

Mi smo tvrtka čiji uspjeh potrošači prepoznaju u punoj kvaliteti proizvoda i usluga, partneri kroz zadovoljstvo dugoročne suradnje na temeljima stoljetne tradicije marljivog i poštenog slavonskog težaka te načelima održivog razvoja.

Naša je konkurentska prednost vlastiti izvor sirovina i  zatvoreni ciklus proizvodnje, stroga kontrola sirovina i implementiranost HACCP sustava u svim fazama lanca vrijednosti, modernizirani proizvodni pogoni, tradicija te generacijsko znanje i iskustvo naših zaposlenika pretočeno u proizvode visoke kakvoće i prepoznatljivog imena. 

PPK Valpovo d.o.o. je članica Agro invest grupe

Srcem i znanjem u suglasju s prirodom, stvaramo proizvode potpune kvalitete.

Mi smo tvrtka čiji uspjeh potrošači prepoznaju u punoj kvaliteti proizvoda i usluga, partneri kroz zadovoljstvo dugoročne suradnje na temeljima stoljetne tradicije marljivog i poštenog slavonskog težaka i načelima održivog razvoja i ekološke proizvodnje. Razvijamo robne marke s tradicijom i prepoznatljivom kvalitetom.

Naši partneri:
Osnovni podaci

Tvrtka: Poljoprivredno prehrambeni koncern Valpovo društvo s ograničenom odgovornošću

Skraćeni naziv: PPK VALPOVO d.o.o.

Sjedište i adresa: Antuna Branka Šimića 27, 31550 Valpovo

Osnovna djelatnost: Mješovita poljoprivredna proizvodnja

Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću

Osnivač: Stipo Matić

Registarski sud i matični broj subjekta (MBS):  Trgovački sud u Osijeku, 030009755

Osobni identifikacijski broj (OIB): 12875096243

Matični broj (MB): 03034429

Temeljni kapital društva: 19.650.000,00 kn, uplaćen u cijelosti

Uprava:

Ivan Malić – predsjednik uprave,

Slaven Mijatov – član uprave

Predsjednik nadzornog odbora: Marko Rašić

IBAN računi:

Zagrebačka banka d.d.
HR4423600001101222051
SWIFT: ZABAHR2X

Agram banka d.d.
HR 9624810001123000941
SWIFT: KREZHR2X

Hrvatska poštanska banka d.d.
HR3523900011101086690
SWIFT: HPBZHR2X 

Ljudski potencijali

Kako se naše poslovanje širi, u stalnoj smo potrazi za stručnjacima u domeni našeg poslovanja. Pošaljite nam zamolbu za posao na našu email adresu i vrlo rado ćemo je razmotriti prilikom otvaranja radnog mjesta u Vašoj struci. Svoju molbu i životopis možete poslati na e-poštu valpovo-ppk@agroinvestgrupa.hr