Tvornica stočne hrane

Tvornica stočne hrane Valpovka, s tradicijom koja datira još od 1954. godine, ima kapacitet proizvodnje 35.000 tona stočne hrane godišnje. U vrhu je domaće industrije stočne hrane po kvaliteti i opremljenosti, s velikom paletom različitih gotovih proizvoda. U sklopu Tvornice stočne hrane Valpovka nalazi se odvojeni pogon proizvodnje dodataka stočne hrane, koji za krajnje potrošače proizvodi niz  mineralnih mješavina i dodataka.

Svaki proizvod dnevno prati radni nalog u kojem se nalazi broj šarže, količina, datum ulaza i dobavljač svake mikrosirovine. Primjenjujemo načela HACCP sustava čime se osigurava kontrola kvalitete i sljedivost svakog našeg proizvoda osigurana u proizvodnji stočne hrane.

0 t
stočne hrane godišnje
Proizvodni program stočne hrane obuhvaća:

Upotrebom proizvoda TSH Valpovke osigurava se visoki prirast, optimalna konverzija i nizak utrošak hrane. Životinje se odlikuju visokim postotkom mesnatosti uz odličnu konzistenciju mesa odnosno manje sadržaja vode.

Proizvodni asortiman dodataka:

*Dodaci– mineralne mješavine namijenjene su za bolje zdravlje i otpornost životinja, njihov pravilan razvoj uz sprečavanje stresa i ostalih negativnih utjecaja. Proizvodnja prati najnovija saznanja u nutritivnoj tehnologiji uz mogućnost proizvodnje premiksa po željenim parametrima.

Kontrola kvalitete

Kako bi postigli visoku kvalitetu stočnih proizvoda redovito se vrši kontrola sirovina i gotovih proizvoda  u specijaliziranim laboratorijima po uvjetima i odredbama propisanih pravilnikom o kvaliteti stočne hrane Ministarstva poljoprivrede RH.

Svi proizvodi su u potpunosti usklađeni s hrvatskim i europskim propisima o kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti hrane za životinje prema načelima HACCP-a.