Kooperacija

PPK Valpovo pruža usluge kooperacije poljoprivrednim proizvođačima žitarica i uljarica, a svojom ponudom roba i usluga obuhvaća kooperaciju u segmentu ekološkog i konvencionalnog uzgoja ratarskih kultura. Bilježimo stalan rast poslovanja u ovom segmentu, a trenutno poslujemo s 120+ partnera/kooperanata. Suradnja se primarno odvija na području Valpovštine, a u slučaju ekološke kooperacije na čitavom području Republike Hrvatske.

Našim partnerima uz sigurnu i brzu isplatu za njihove žitarice i uljarice, nudimo i financiranje proljetne i jesenske sjetve te nabavu potrebnih repromaterijala za proizvodnju. Kooperacija PPK Valpovo ima u ponudi sve što je potrebno za Vašu proizvodnju, odnosno njegu i uzgoj Vaših žitarica i uljarica. Naši partneri dobavljači su renomirane tvrtke u području poljoprivrede koje proizvode i dorađuju sjemensku robu, mineralna gnojiva, zaštitna sredstva, folijarna gnojiva i sl.

Neki od partnera dobavljača su:

Bayer, Syngenta, BASF, Chromos Agro, Petrokemija, Elixir Zorka, Timac Agro, Poljoprivredni Institut Osijek, Pioneer/Corteva, KWS, Monsanto , RWA Hrvatska i mnogi drugi.

0 +
kooperanata i partnera

Kooperacija PPK Valpova u svom ratarskom dijelu kooperantima nudi:

Stručnu pomoć vezanu uz uzgoj kultura
Poslove jesenske i proljetne sjetve
Pripremu i obradu tla te skidanje usjeva
Repromaterijal
Otkup i plasman proizvoda
Trebate li savjete stručnjaka vezano uz zaštitu, obradu i prihranu nasada obratite nam se s povjerenjem.
Kontaktirajte nas

E-mail: valpovo-ppk@ppkvalpovo.hr  
Telefon: 031/656-500
Fax: 031/651-274

Voditelj kooperacije
Luka Pandurić
Telefon: 099/4690097

Voditelj EKO kooperacije
Dinko Mihić
Telefon: 099/7354393

Lokacije otkupa:
Cjenici i uvjeti otkupa

PPK Valpovo svojim partnerima i kooperantima osigurava najbolje moguće uvjete otkupa uz brzu isplatu u najkraćem mogućem roku.

Cjenici i uvjeti otkupa se objavljuju na otkupnim mjestima gdje u periodu žetve možete dobiti sve potrebne informacije.